Αμπελουργικά

Πάσσαλοι

PDFPrintEmail
Description

 

 

 

Κατασκευάζεται από τον ειδικό χάλυβα S280 και S320DG + Z275 με πάχος 1,25mm, 1,50mm και 2.00mm, με υψηλό γαλβάνισμα στα 275 γρ./τ.μ. Εξασφαλίζουμε έτσι την υψηλή μηχανική αντοχή και παράλληλα την μακροζωία του, που φτάνει έως και τα 25-30 έτη, λόγω της υψηλής επίστρωσης τσίγκου. Σε περιπτώσεις υψηλών απαιτήσεων προστασίας από την διάβρωση, όπως τα νησιά και τα παραθαλάσια κτήματα, η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει αμπελουργικό πάσσαλο με εξωτερικές εγκοπές από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 304L.

Ο αμπελουργικος πάσσαλος είναι μέρος ενός σύγχρονου συστήματος γραμμικής υποστύλωσης του αμπελώνα, με πολλαπλά οφέλη για τον αμπελοκαλλιεργητή. Διευκολύνει την ανάπτυξη των φυτών και κάνει λειτουργικότερο τον αμπελώνα. Επίσης πετυχαίνει χαμηλότερο κόστος διαχείρησης του αμπελώνα προς όφελος του παραγωγού.

  • Δεν κόβεται το σύρμα από τριβές της σειράς λόγω ανέμων, στο σημείο της εγκοπής.
  • Ευκολότερη τοποθέτηση - πιο γρήγορη εγκατάσταση και απεγκατάσταση σύρματος.
  • Σταθερότητα στην πάκτωση και υψηλή αντοχή στις πιέσεις του αέρα, στα χτυπήματα του τρακτέρ και το βάρος της αμπέλου, λόγω του ειδικά σχεδιασμένου προφίλ του και των εξωτερικών εγκοπών.
  • Υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και αντοχή στον χρόνο.
  • Αποφυγή σχισίματος του προφίλ οτην θέση εγκατάστασης του σύρματος, λόγω των εξωτερικών εγκοπών που διαθέτει.
  • Υποστήριξη της μηχανοποιημένης καλλιέργειας και συγκομιδής των σταφυλιών.
  • Μεγαλύτερη δυναμική στο αμπέλι, όσον αφορά την διαχείριση.
  • Ανταγωνιστικές τιμές.
  • Δυνατότητα τόσο μηχανοποιημένης όσο και χειρωνακτικής τοποθέτησης σε πολύ σύντομο χρόνο

Η καινοτομία στη σχεδίαση του και η ιδιαιτερότητα της παραγωγικής του διαδικασίας, αποτελεί τη βασική του διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ο αμπελουργικός πάσσαλος της εταιρείας μας, διαφοροποιείται διότι διαθέτει εξωτερικές πλαϊνές εγκοπές για τα σύρματα της διαμόρφωσης του αμπελώνα και όχι εσωτερικές σχισμές, οι οποίες κόβουν τα σύρματα κατά την πάροδο των χρόνων. Επίσης διαθέτει κεντρικές οπές Φ8 γιατο 1° σύρμα της αμπέλου. Στις οπές αυτές εφαρμόζονται οι λάμες στήριξης σύρματος οι οποίες διατίθενται σε διάφορα μήκη σύμφωνα με τις ανάγκες του παραγωγού.

 

Κτήμα Πετρίδη

Το ‘Κτήμα Πετρίδη’ εδρεύει στις Πέτρες Αμυνταίου στη Φλώρινα, όπου η οικογένεια οινοποιεί εδώ και 10 χρόνια, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό τα σταφύλια του οικογενειακού μας αμπελώνα. Καλλιεργούνται βιολογικά, με σεβασμό στην προστασία του μοναδικού μας οικοσυστήματος. Σκοπός μας είναι η δημιουργία εκλεκτών ποικιλιών κρασιών.

Αποστολή σε όλο τον κόσμο

world map

Βρείτε μας στο Facebook